Experthjälp medium

  Spådom med tarotkort - Spådam online  

Hjärtligt välkommen till Experthjälp medium! Livet är enklare för den som frågar!

Vi erbjuder professionell experthjälp inom medial rådgivning och spådom. Våra medium och spådamer hjälper dig med vägledning och ger dig råd att välja den väg du vill gå och expediera information på ett lyhört och omtänksamt, och är tydliga med att vi inte kan fatta beslut om åt individen, utan har tilltro på individens egna ansvar över val och handlingar. Vi arbetar utifrån att individen själv kan utforma sin framtid.


Vanligaste frågorna - Spådom och medial rådgivning

De vanligaste frågorna som ställs inom kärlek, relationer, hälsa, arbete och ekonomi. Alla frågor som berör dessa ämnen är viktiga för oss! Våra medium och spådamer hjälper dig att komma vidare i livet, bryta gamla vanor som kan vara destruktiva för dig och guida dig till en ljusare framtid.

 


Experthjälp medium - Certifierade och Professionella med lång erfarenhet

Experthjälp Medium arbetar enligt Etiska Rådets riktlinjer och all kommunikation mellan dem och dig behandlas med 100% sekretess och tystnadsplikt, därför kan du vara säker på att allt som sägs mellan dig och rådgivaren stannar mellan er. (Inga av dessa konsultationer bör ses som ett alternativ till att söka juridisk, ekonomisk, medicinsk eller psykologisk hjälp).

Hur mycket kostar det att ringa vår tarotlinje?

Att ringa till vårt betalnummer 0939-1119339 kostar 19.90 kr/min. Kostnaden för ditt samtal debiteras på din telefonräkning. (Ev operatörstaxa tillkommer). Du måste vara 18 år för att få ringa oss.

Våra duktiga medium vägleder dig i olika vägval och förändrinsprocesser som uppstår genom livet.  Alla våra rådgivare har tystnadsplikt! Ring på nummer 0939-1119339 (19.90 kr/min) och välj din rådgivares nummer i telefonmenyn eller så låter du ödet avgöra. Varje rådgivare har en personlig presentation.

Samtal kostar 19.90 kr/minut utöver normal samtalstaxa. (Kostnaden läggs på din telefonräkning). Vi erbjuder 100% trygga betallösningar via Payson eller Paypal. (Inga kontokortsuppgifter sparas - betallösningarna är registrerade av finansinspektionen).  Du måste vara öber 18 år.

  • Vill du veta om din kärlek/relation?
  • Är du nyfiken hur du kan påverka din val i framtiden?
  • Frågor runt arbete?
  • Är du i sorg eller kris?
  • Frågor runt ekonomi?
  • Vart är du på väg i livet?