Experthjälp medium

  Anlita Experthjälp medium  


 

Ring experthjälp medium - medial vägledning

Hos oss arbetar professionella certifierade medium och spådamer som har lång erfarenhet och kunskap inom spådom och medial vägledning. Du kan känna dig trygg med att du anlitar en av våra medium och spådamer som genomgått omfattande test innan de får jobba hos oss. Alla våra medium och mediala vägledare har 100% tystnadsplikt och månar om den personliga integriteten. Du måste vara 18 år för att ringa till oss.


Spådam, spåkvinna, sierska & spåtant

Medial experthjälp och vägledning utförs av mediala personer som har kopplingar med andevärlden och jordens energier. Olika benämningar av en mediala personer är te.x spådam, medium, sierska, spåtant, siare, spåkvinna etc. För i tiden kallades dem för häxor och funnits sedan människans begynnelse och använts som hjälpmedel i frågor och val och se in i framtiden. Spådom med Tarot och tarotkort är det vanligaste och populäraste sättet att spå med idag.


Spådom online - spå dig i kort

Spådom online är enkelt och tillgängligt för alla oavsett frågor eller funderingar. Vi spår dig med olika kort som tarotkort, gipsy card och vanliga kort. Vi spår om kärlek, hälsa, sorg, arbete och ekonomi. Att  spå sig genom ett medium eller spådam hjälper och belyser de frågor du funderar runt och ger dig ett annat perspektiv,  som ger dig möjlighet att ta bättre beslut i val och situationer som berör livet.

Våra Medium och mediala vägledare - Ring oss redan idag!


Våra duktiga medium vägleder dig i olika vägval och förändrinsprocesser som uppstår genom livet.  Alla våra rådgivare har tystnadsplikt! Ring på nummer 0939-1119339 (19.90 kr/min) och välj din rådgivares nummer i telefonmenyn eller så låter du ödet avgöra. Varje rådgivare har en personlig presentation.

Samtal kostar 19.90 kr/minut utöver normal samtalstaxa. (Kostnaden läggs på din telefonräkning). Vi erbjuder 100% trygga betallösningar via Payson eller Paypal. (Inga kontokortsuppgifter sparas - betallösningarna är registrerade av finansinspektionen).  Du måste vara öber 18 år.

  • Vill du veta om din kärlek/relation?
  • Är du nyfiken hur du kan påverka din val i framtiden?
  • Frågor runt arbete?
  • Är du i sorg eller kris?
  • Frågor runt ekonomi?
  • Vart är du på väg i livet?